LHBTIQAPC


LHBTI KENNEN WE, MAAR WAT BETEKENT LHBTIQAPC?

 

 LHBTI KENNEN WE, MAAR WAT BETEKENT LHBTIQAPC?

 

Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender, Intersekse conditie, Queer, Aseksueel, Panseksueel, Cisgender in een notendop, of niet?

 

Hokjesdenken, labeltjes plakken, categoriseren: de meningen zijn verdeeld over de uitbreiding van de afkorting LHBTI. Critici wijzen op de negatieve bijsmaak van het hokjesdenken. Het is onmogelijk om iedereen thuis te laten voelen in welke term dan ook. Voor liefde en gender is geen hokje nodig, stellen zij.

 

Maar wat draagt dat bij aan die discussie, wat wordt er mee gedaan. Betekent dat men met een sticker op de voorhoofd aangeven onder welke categorie ze behoren? Wij van de Direkte Democratie Nederland geloven in gelijke behandeling tussen vrouw en man, seksen, afkomst of geloof en moeten we niet praten over personen die een voorkeur hebben. Zo ongewoon is dat toch niet? Personen die een onderdeel zijn van onze samenleving. Praat men over een afkomst staat men op zijn achterste benen, waar duidelijke kenbaar wordt gemaakt dat mensen discrimineren of racisten zijn, terwijl men vergeet dat ze zelf ook aan het discrimineren zijn. Wie zijn die personen dan, omdat men een BN’er is, totale onzin. In de pictogram ”Integratie” staat wel dat personen uit andere landen zich moeten aanpassen aan onze samenleving. Als wij tolerant zijn voor allochtonen of wat sommige medelanders zeggen, waarom is er dan toch nog anno 2020 nog zoveel geweld tegen de LHBTI. Ook deze personen maken gewoon deel uit van onze samenleving, of je er mee akkoord gaat doet niet ter zaken, ook deze personen hebben recht op hun plaats in deze samenleving.

 

Maar LHBTI waarom plaatsen jullie zichzelf in een hokje, is dat veilig?

 

Wij van de Direkte Democratie Nederland hebben al diverse keren geprobeerd in contact te komen met het COC (Nederlandse lhbti's belangenorganisatie). Maar helaas een reactie bleef uit. We hebben zelf ze bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen 2018 uitgenodigd om ook bij ons op de kieslijst te komen. Ook helaas hier bleef een reactie uit. Waarom krijgen we geen reactie, zijn de lhbti's beter dan ons of wat? Waarom blijven de lhbti's in hun hokje zitten en waarom treden ze niet naar buiten? Wij van de Direkte Democratie Nederland nemen de handschoen op en willen samen met elke organisatie hard werken om elkaar als personen te benaderen en daar geen onderscheid in maken. Wij roepen een ieder op om met ons mee te doen en de bevooroordeling uit de weg te ruimen om een tolerante samenleving te hebben waar we allemaal zonder hokjes een plaats hebben.
ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van onze partij.

Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294