Integratie Beleid


De integratie beleid in Nederland is compleet mislukt. Diegene die wel zijn geintergeed hebben dat uit eigen beweging gedaan. Zijn we rechtse partij, nee, we zijn van mening dat echte vluchtelingen tijdens een conflict geholpen moeten worden. Maar vinden wel dat het verblijf op een tijdelijke periode moet zijn en als het weer rustig is in hun land van afkomst, deze personen terug moeten keren om hun land weer helpen op te bouwen. Mocht gezinnen gezinsuitbreiding ondergaan, de nieuw geboren niet automatisch het Nederlanderschap ontvangen, zodat er geen obstakel voor return aanwezig, zijn er nog vluchtelingen die allang weer terug naar land van afkomst konden gaan, maar nog steeds hier zijn omdat het zogenaamd onveilig zou zijn. Maar wel jaarlijks op vakantie gaan naar hun land van afkomst, wat gaat er hier fout? Maar waar zijn de berichten van alle misstanden in de asielzoekerscentra (azc) die dagelijks plaatsvinden, we lezen er erg weinig om in de nieuwsrubrieken, omdat de regering dit tegen houdt. Daardoor lijkt het of er alleen maar brave burgers binnenkomen.

Dan heb je nog de economische vluchteling die $5000 per persoon betalen voor een overtocht naar Europa, een hoop geld dus, en als je dit kunt betalen, wat kom je hier dan doen. Wat wij toch al niet begrijpen is dat men klaagt over geen werk of eten daar, deze personen wel allemaal met een mobiel rondlopen. O ja veel Nederlanders zouden zo’n overtocht niet een kunnen betalen of op vakantie kunnen. Hoe komen ze dan aan dat geld? Hier aangekomen doen ze net of ze geen geld hebben, maar er zijn meerdere berichten dat met groot geld zitten te eten in een restaurant nadat met hier in Europa zijn aangekomen. Terwijl men Artsen zonder Grenzen een zogenaamde legale mensensmokkel doet met gelden die zijn gecollecteerd voor andere doeleinde, te schandalig voor worden. Dit is geen functie voor zo’n organisatie die hulp bied in conflict gebieden. Maar ja als je ziet wat de directeuren verdienen, schrik je een ongans, het is maar dat je het weet waar je geld naar toe gaat.

“Artsen zonder Grenzen: salaris gestopt directeur €190.704, salaris huidig directeur €70.303, salaris director recources €130.277, salaris director operations €136.862, salaris medical director €123.471, salaris delegate director €104.501.”

 

Ineens moet ons cultuur wijken omdat we ineens racistisch zijn, we mogen de volgende namen niet meer gebruiken, “Negerzoen” maar denk je echt dat ik den aan een gekleurde persoon als ik een negerzoen eet, of aan de walgelijke zaken uit de 2e wereldoorlog denk als ik een Jodenkoek eet. Nee in zijn totaliteit niet. Maar we slaan op alle fronten door. Een kuch en daar staat gelijk een protestgroep op die daar op tegen is. Maar als er gezegd wordt dat het islamitische hoofddoekje uit onze samenleving moet, staan we op onze achterste benen, hoe durf je zo te beledigen. Zelfs westerse vrouw doen daar aan mee, solidariteit noemen ze dat. Wij noemen dat waanzin. Een ieder die dat solidariteit noemt maar eens rustig de koran lezen, veel moslims hebben dat niet eens gedaan omdat men (helaas) niet kunnen lezen of schrijven. In de koran staan hele andere zaken dan dat men nu beschrijven. Het moeten dragen van een hoofddoek is onderdanig en een moderne slavernij. Wij van de Direkte Democratie Nederland geloven in gelijke behandeling tussen vrouw en man, gelijke monniken gelijke kappen. Er staat in de koran dat men een hoofddoek moeten dragen, ja, maar alleen in de dienst in de moskee. Daarom vinden wij van Direkte Democratie Nederland vinden dan ook dat in openbare functies binnen de gemeente en het rijk hoofddoekjes moet worden verboden volgens de uitspraak van de Europese Hof voor de rechten van de mens. Het Europese Hof voor de rechten van de mens gaf aan dat Een bedrijf mag een werkneemster verbieden een hoofddoek te dragen op de werkvloer. Dat is geen discriminatie, maar dan moet het verbod wel zijn gebaseerd op een bedrijfsreglement waarin de onderneming het zichtbaar dragen van enig politiek, filosofisch of religieus teken verbiedt. ”.

 
ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van onze partij.

Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294