Sport en Beweging


 Sport en bewegen is van groot belang voor ieder mens, ongeacht de leeftijd, handicap of geslacht. Sport en bewegen kan men op verschillende manieren doen. De overheid heeft de taak om dat te bevorderen. Sport en beweging heeft ook een sociaal aspect in verenigings- of groepsverband.  

(Gegevens van het gemeentefonds)

 

Daarom is het van belang dat ook de gemeente zijn beste beentje voorzet, Gelukkig kunnen mensen die minder bedeeld zijn gebruik maken van de Zoetermeerpas. Daarmee kunnen ze bij de aangesloten sportverenigingen een redelijke korting krijgen. Vooral kinderen moet kunnen sporten,

 

“In deze sector worden verenigingen door vrijwilligers bestuurd. De eisen die aan het besturen van een club worden gesteld, nemen toe. Denk bijvoorbeeld aan de privacywetgeving. Wij willen de verenigingen daar goed bij ondersteunen. Het kunnen gebruiken van geschikte accommodaties is essentieel voor het voortbestaan van verenigingen. Daarom willen wij ze daarin beter ondersteunen. Wij willen dat ruimtes makkelijker te huren zijn en beter betaalbaar zijn voor verenigingen.”

 

 
ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van onze partij.

Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294