Gezondheidszorg

 Het gezondheidszorg gaat steeds meer achteruit, men geeft de vergrijzing de schuld, de kosten worden steeds hoger en de kleine man mag het gaan betalen. Ik hoor het CDA nog aangeven in de vorige 2e kamer verkiezingen dat zijn voor de afschaffing van de eigen bijdrage zijn, maar bij de eerste stemming hierover in de 2e kamer stemde het CDA tegen afschaffing (kiezersbedrog).

 

Maar de Direkte Democratie Nederland (DDN) is van mening dat de verzekeringsmaatschappijen een te grote buffer aan het opbouwen zijn die de kleine man betaald, niet deze maatschappijen, de verzekeringsmaatschappijen hebben een te grote overhead kosten, die de kleine man mag betalen. De farmaceutische bedrijven die enorme winsten maken, medicijnen die beduidend goedkoper kunnen, die de kleine man betaald. Verzorgingshuizen die worden gesloten, is goedkoper, ouderen moeten langer thuis wonen, dat mag de kleine man betalen. Nu denkt u als u dit leest wat heeft dat met gemeentepolitiek te maken, wel ……., alles. De regering heeft diverse gezondheidszaken doorverwezen naar de gemeente. Èèn van van deze onderdelen is de WMO. Wij van Direkte Democratie Nederland (DDN) zijn al een tijd bezig om de juiste bedragen te krijgen omtrent de WMO, de gemeente is sterk bezig de uitgave te beperken, maar volgens een insider wordt de helft van de WMO inkomsten wordt gebruikt voor andere doeleinde, wat niet mag volgens de WMO wetgeving. Inwoners van Zoetermeer worden gemakkelijk gedwongen een andere weg in te slaan (verhuizen op eigen kosten) om toch gewoon zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Het is gewoon niet mogelijk als persoon de kosten te dragen op medisch gebied, doordat het rijk zoveel bejaardentehuizen heeft gesloten. Wij van Direkte Democratie Nederland (DDN) zijn van mening dat de gemeente er alles aan moet doen om zijn inwoners te helpen.  
ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van onze partij.

Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294