Daarin staan zaken in over onze politieke partij en nieuwsflitsen. Deze kunt u als bezoeken gratis downloaden of zich aanmelden dan wordt de nieuwsbrief na verschijnen automatisch digitaal toegestuurd. Dit verplicht u verder tot niets. Heeft u een idee of opmerking, laat het weten op onze BLOG. Wilt u iets niet publiekelijk aan ons kwijt, stuurt u dan een mail naar blg.socialmedia@direkt-democratie.nl. Veel plezier.

Wereldpolitiek · 24/08/2018
Vind u dat deze President van Amerika fout zit, en hoe vind u eigenlijk hoe hij doet, is hij goed voor de wereldpolitiek en wereldhandel. Er was laatst een uitspraak en quote "dat Trump er goed is in het oplossen van problemen die hij zelf heeft veroorzaakt". Bent u het eens met deze stelling. Geef u mening. En heeft u zelf een idee voor een blog, laat het ons weten

Nationale Politiek · 24/08/2018
Wat vind u van deze actie van het kabinet, en geloofd u ook dat deze actie meer banen en werkgelegenheid gaat opleveren in Nederland. Of bent u van mening dat het geld in de zakken van de aandeelhouders verdwijnt. Nu blijkt dat deze actie niet 1,2 miljard kost maar 2 miljard. Wat is uw mening hier over.

Wat vindt u van de huidige wijze hoe de democratie in Nederland of de Wereld is. En hoe ziet u de democratie?

Gemeente Zoetermeer · 24/08/2018
Geef uw mening hoe u vind hoe onze gemeenteraad het doet tot nu toe

Gemeente Zoetermeer · 24/08/2018
Geeft uw mening over hoe u de Burgemeester & Wethouders (B&W) tot nu toe vind doen hier in Zoetermeer.

Hier kunt u uw verhaal of opmerkingen kwijt, u mening wordt zeer op prijs gesteld. MAAR hou het a.u.b. netjes. u kunt uw mening op diverse manieren kwijt. Ga met respect met andere om, gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde mening. namens het bestuur..............ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van de partij. U ontvangt dan minimaal 1 x per 2 maanden onze nieuws brief waar we alle soorten politiek zullen bespreken en u kunt daar uiteraard ook een bijdrage aan leveren.


Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294