WELKOM OP ONZE WEBSITE

Quote:

Democratie is geen goede staatsvorm, maar ik ken geen betere.

- Winston ChurchillNieuw op onze website

 

  1. Onze website is totaal vernieuwd, veel plezier.
  2. Er is nu een Quote pagina, hier staan alle Quotes op onze website.
  3. Onze secretariaat officieel is bedrijf is, kom vooral langs , iedereen is welkom, koffie of thee staat klaar.
  4. Kijk hiernaast onze promo. --------------------------------------->


Vlag uit, Secretariaat geopendWij zijn nu ook via Whatsapp te bereiken!
Vanaf nu kunt u ook via whatsapp contact opnemen met Direkte Democratie Zoetermeer. Sla ons nummer 06-10179948 op in uw contacten zodat u op ieder moment van de dag u vragen kunt stellen en u ideeën kunt delen met ons .

 Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijk gesprek met een van onze bestuursleden aan te vragen.

Zij luisteren graag naar uw verhaal !


Democratie is een bestuursvorm. Het Nederlandse woord stamt af van de Griekse woorden δῆμος (dèmos), "volk" en κρατειν (kratein), "heersen, regeren" en betekent dus letterlijk "volksheerschappij". Dit houdt in dat het volk zelf stemt over de wetten, zoals in het oude Athene, of het volk verkiest vertegenwoordigers die de wetten maken, zoals in België en Nederland.

Wij streven ernaar om op een open en transparante wijze politiek te voeren, wij zijn van mening dat de kiezer meer inspraak moet krijgen en wij zullen daar voorop in gaan. Wij zullen dan onze leden een casus voorleggen en ons advies geven, zodat de leden een handvat hebben met hun stemming van de desbetreffende onderwerp waar voor gestemd gaat worden in de gemeenteraad.


Direkte Democratie Nederland: Direkte schrijven wij met een K in plaats van een C. We Doen dit expres om dat wij vinden dat de democratie en zeker de directe democratie verloren is gegaan, Wij van DDN zijn van mening dat een ieder dit lid is van onze partij mee moet kunnen praten en zeker ook mee beslissen. Daarom Direkte met een K.

Wilt u ook meepraten en beslissen met ons, word dan lid van de Direkte Democratie Nederland voor €13 per jaar
ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van de partij. U ontvangt dan minimaal 1 x per 2 maanden onze nieuws brief waar we alle soorten politiek zullen bespreken en u kunt daar uiteraard ook een bijdrage aan leveren.


Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294