19/08/2018

Wij willen graag uw mening horen en zien.

 

Via de Poll zullen wij u regelmatig om uw mening vragen, en hopen dat u hier graag een mee wil weken, heeft u zelf een stelling dit u binnen de vereniging wilt peilen, stuur dan een bericht aan het secretariaat van de vereniging (secretariaat@direkt-democratie.nl). Alleen leden kunnen dit doen. 

 

Als bezoeker kunt u natuurlijk wel deelnemen aan de poll's die we plaatsen. Onze partij is erg nieuwsgierig wat er onder de mensen leeft.  Er is een hoop gaande en na de komen prinsjesdag gaat er nog veel meer gebeuren. Dus mensen laat uw stem horen.

 

Namens het bestuur met een democratische groet,

Dennis Geurten

Voorzitter
Uitslagen oude polls


Worden momenteel verwerkt, wordt zo snel mogelijk geplaatst.


ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van de partij. U ontvangt dan minimaal 1 x per 2 maanden onze nieuws brief waar we alle soorten politiek zullen bespreken en u kunt daar uiteraard ook een bijdrage aan leveren.


Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294