NL31 BUNQ 2290 8262 94


Mededeling van de Penningmeester

 

De contributie voor de lidmaatschap van de Direkte Democratie Nederland is € 13.00.

 

Deze contributie is wettelijk bepaald op € 1.00 per maand. De contibutie jaar loopt van 1 mei t/m 30 april, opzegging moet maximaal  de 31e maart van jaar bij de secretaris van de deze vereniging binnen zijn. Wacht voordat u uw verplichte contributie betaald, tot dat u bericht krijgt van de Penningmeester. De bedoeling is hiermee om de contributie jaarlijks gelijk te krijgen. Er wordt ook € 1.00 in rekening gebracht voor bankkosten.

 

Indien u een gifte c.q. een donatie wilt geven dan kunt u uiteraard gebruikmaken van het bovenstaande bankrekening.

Voor giften gelden bepaalde wettelijke regels, kijk hiervoor om de sub site "Giften" bij de Penningmeester.

Weet u andere die geïnteresseerd zijn tot een gifte of donatie maar willen graag een storting doen dan kunnen ze ook gebruik maken van de bovenstaande rekening.Uiteraard wordt dit met een officiele document bekrachtigd voor hun administratie en aangifte belastingen. Uiteraard komen graag langs om tekst en uitleg te geven wat wij graag willen bereiken.

 

Met democratische groet,

Namens het bestuur

 De Penningmeester


ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van de partij. U ontvangt dan minimaal 1 x per 2 maanden onze nieuws brief waar we alle soorten politiek zullen bespreken en u kunt daar uiteraard ook een bijdrage aan leveren.


Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294