Nog niet zo lang geleden geraakte ik, met name door mijn goede vriend Arthur Casteelen (vice voorzitter DDN), in contact met DDN. Mij werd gevraagd een bijdrage te leveren om het programmaboekje van DDN te verifiëren. Naast de correcties (grammaticaal) heb ik ook aandachtig de inhoud van het programma gelezen. Vele stellingen spraken mij aan. Met name op het vlak van sociaal/ maatschappelijke issues (ik heb in het verleden de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gevolgd). Ik wil mij hier zeer zeker (nog) meer in verdiepen en een mogelijke bijdrage leveren hierin. 

 

Aangezien ik op mijn werk veelal financiële taken uitvoer (monitoring uitputting budgetgelden, het maken van prognoses etc.), is mij gevraagd om penningmeester van DDN te worden. Ik wil deze taak graag op mij nemen. Naast mijn bijdrage aan DDN kan ik mezelf natuurlijk ook verder ontwikkelen met oog op financiële aangelegenheden. En dat is natuurlijk altijd mooi en goed! 

 

 

Marcel van Leeuwen

Marcel van LeeuwenONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van de partij. U ontvangt dan minimaal 1 x per 2 maanden onze nieuws brief waar we alle soorten politiek zullen bespreken en u kunt daar uiteraard ook een bijdrage aan leveren.


Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294