Mijn weg naar het hoogste politieke Ambt in de Gemeente

Helaas hebben 2 gemeenteraadsleden gereageerd op onze oproep, ze deden er wat lacherig over (Rutte manier). Het blijkt dat deze gemeenteraad niets heeft met de democratie, alleen als er verkiezingen zijn. Maar meer ook niet. Men houd u liever dom, o nee dat niet, in het ongewisse. Ja dat klinkt niet zo erg, maar is het wel.

Daarom heeft deze partij een kandidaat burgemeester naar voor geschoven en zich gemeld bij zijne majesteit de koning voor de gemeente Zoetermeer. Het wordt tijd dat de politiek meer transparant wordt.

Direkte Democratie Nederland is voor een gekozen Minister-President, voor een gekozen 2e kamer voorzitter, voor een gekozen Burgemeester.

Trails

De Sollicitatiebrief

Places

De Procedure

People

Het antwoord

ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van onze partij.

Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294