· 

President Trump

President Trump

Vind u dat deze President van Amerika fout zit, en hoe vind u eigenlijk hoe hij  doet, is hij goed voor de wereldpolitiek en wereldhandel. Er was laatst een uitspraak en quote "dat Trump er goed is in het oplossen van problemen die hij zelf heeft veroorzaakt". Bent u het eens  met deze stelling. Geef u mening.

 En heeft u zelf een idee voor een blog, laat het ons weten

ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van de partij. U ontvangt dan minimaal 1 x per 2 maanden onze nieuws brief waar we alle soorten politiek zullen bespreken en u kunt daar uiteraard ook een bijdrage aan leveren.


Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294