Nieuwsbrief 2.2

Nieuwsbrief 2.2

Daarin staan zaken in over onze politieke partij en nieuwsflitsen. Deze kunt u als bezoeken gratis downloaden of zich aanmelden dan wordt de nieuwsbrief na verschijnen automatisch digitaal toegestuurd. Dit verplicht u verder tot niets. Heeft u een idee of opmerking, laat het weten op onze BLOG. Wilt u iets niet publiekelijk aan ons kwijt, stuurt u dan een mail naar blog.socialmedia@direkt-democratie.nl. Veel plezier.

ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van de partij. U ontvangt dan minimaal 1 x per 2 maanden onze nieuws brief waar we alle soorten politiek zullen bespreken en u kunt daar uiteraard ook een bijdrage aan leveren.


Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294