· 

Dividendbelasting

Dividendbelasting

Wat vind u van deze actie van het kabinet, en geloofd u ook dat deze actie meer banen en werkgelegenheid gaat opleveren in Nederland. Of bent u van mening dat het geld in de zakken van de aandeelhouders verdwijnt. Nu blijkt dat deze actie niet 1,2 miljard kost maar 2 miljard. Wat is uw mening hier over.

ONZE DEUR

Onze deur staat altijd open voor onze kiezers, u ziet hiernaast een Facebook Pagina waar de pagina van het hoofdbestuur aanwezig is maar ook een pagina van onze afdelingen afzonderlijk, uiteraard kunt u ons via de contact (e-mail) ons ook bereiken. Uw stem moet gehoord worden. Uiteraard kunt u ook lid worden van onze politiek partij. Voor de wettelijke minimale bedrag van 13 euro bent u lid van de partij. U ontvangt dan minimaal 1 x per 2 maanden onze nieuws brief waar we alle soorten politiek zullen bespreken en u kunt daar uiteraard ook een bijdrage aan leveren.


Direkte Democratie Nederland

Secretariaat: Ravelrode 32

2717 GD Zoetermeer

 Tel: (+31) 610179948

K.v.K. Nummer 68630905

 Secretariaat@direkte-democratie.nl

NL31BUNQ2290826294